Tuesday, April 27, 2010

X10der Dahlya

X10der Dahlya dengan harga RM35.00 terdiri dari Lengan kiri & Kanan serta Skirt bersama packaging paper box yang mesra alam sekitar.

Boleh didapati dalam 5 warna.  

BLACK KOD X10 001
 WHITE KOD X10 002
 BROWN KOD X10 003
 CREAM KOD X10 004
 GREY KOD X10 005

Saiz untuk X10DER kalau pakai baju saiz XS@S saiz x10der yg sesuai XS-S 
kalau pakai baju M @ L saiz x10der yg sesuai M-L
dan yg paling besar x10der saiz XL-XXL 

8 comments:

  1. salam...
    sy berminat nak order X10der Dahlya
    kaler hitam..mcm mane nak wat order ea

    ReplyDelete
  2. Wsalam....
    Boleh email detail order kat nsuzzana_shakri@yahoo.com....

    ReplyDelete
  3. salam,
    bleh tau material apa?

    ReplyDelete
  4. Wsalam...

    material 100% cotton...

    Thanks

    ReplyDelete
  5. Salam, sori ye kenapa awak punya x10der ade mcm ropol sikit di hujung lengan, saya tgk tpt lain mcm straight je.. harap dpt bantu sbb saya minat yg ade ropol tu..

    ReplyDelete
  6. wsalam...yang ropol ni untuk stock 1st batch X10der keluar di pasaran...skrg untuk stock beropol ni hanya ada warna putih...tu pun saiz terhad...akan keluar yang beropol tapi X10der 1 Dahlya (bersambung diatas bahu). Boleh klik kat sini utk stock available-http://smartwomansuite.blogspot.com/2010/12/jualan-penghabisan-stock-2010-terhad.html

    ReplyDelete
  7. asalamualaikum... nk tanya grey kod x10 005 tu basic plain kan...

    ReplyDelete
  8. waalaikumussalam...aha basic plain....

    ReplyDelete

Dear valued customer,

Thank you for contacting us, we will get back to you as soon as possible.

For quick reply, please Call or SMS us at 019-246 1862.

Warm regards,
Muslimah D'hati

Share it